Sponsors

Studybuddy sponsorship

studyVi är engagerade i att hjälpa varje elev att nå sina mål!
Sen 2004 har vi på Studybuddy hjälpt elever att nå sina mål. Detta gör vi genom att matcha dem med en inspirerande mentor och förebild, både kunskapsmässigt och personlighetsmässigt. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder!
Under våren 2017 delar vi ut vårt första stipendium till en gymnasieelev som deltar i KG Cup. Vi vill göra skillnad för varje elev och genom vårt stipendium möjliggör vi för ytterligare en elev att nå sina mål med studierna. Oavsett om du som elev vill nå högsta betyg, klara godkänt i en kurs eller bara behöver en extra push för att nå hela vägen, så vet vi att alla mår bra av en person som de kan få tips och råd av. Därför vill vi möjliggöra för en elev att få 10 timmar tillsammans med en av våra fantastiska studybuddies!

För att delta i stipendieutdelningen ska du kort motivera varför just du skulle vilja ha en studybuddy. En kort motivering på 2-4 meningar räcker. Vi väljer sen ut den elev som vunnit vårt stipendium och meddelar under prisutdelningen på KG Cup.

Vi ser fram emot att träffa er alla på Kungsholmens Gymnasium den 28 maj! Stort lycka till med förberedelserna fram till dess!

Vill ni läsa mer om oss, gå in på vår hemsida, www.studybuddy.se.

 

Prishuset: https://www.prishuset.se/

efs